TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei
RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile
LIVRARE RAPIDA
in 24h
BANII INAPOI RAPID

TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei

RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile

LIVRARE RAPIDA
in 24h

BANII INAPOI RAPID

Unul dintre factorii importanți pentru un somn neîntrerupt este alegerea lenjeriei de pat potrivite. Poate credeți că o lenjerie de pat existenta nu este foarte eficientă pentru un somn bun. Consultați articolul nostru despre avantajele alegerii unei lenjerii de pat din bumbac.

Vezi aici un video cu modelele de lenjerie de pat Supremi!

Structură respirabilă la o lenjerie de pat

Bumbacul este un material pur și natural. Fibrele naturale sunt respirabile datorită permeabilității lor la aer. In timpul nopții si in timpul somnului, temperatura corpului se schimbă. In special vara, pe vreme caldă, temperatura ridicată a corpului vă va face să transpirați și să vă treziti din somn. Lenjeria de pat din bumbac oferă răcoare în nopțile toride. Iar iarna vă absoarbe căldura corpului și vă menține mai cald. Alegerea lenjeriilor de pat din materiale naturale în loc de materiale sintetice vă va mari confortul somnului.

O lenjerie de pat trebuie sa fie moale pe pielea ta

Faptul că lenjeria de pat din bumbac, bumbac ranforce sau bumbac satinat care îți atinge pielea toată noaptea are o textură moale îți va spori starea de bine. Vă recomandăm să nu renunțați la bumbac. O lenjerie de pat din bumbac 100% este hipoalergenica prin natură, mai ales dacă aveți pielea sensibilă sau sunteți sensibil la afecțiuni alergice. Lenjeria de bumbac nu va provoca mâncărime sau iritații, astfel încât să puteți dormi confortabil. Desigur, deși un produs cu conținut de bumbac este moale, am dori, de asemenea, să subliniem că acest lucru este legat și de țesutul produsului.

Durată lungă de viață

Deși lenjeria de pat de bumbac 100% este vândută la prețuri mai mari, acestea au o structură de lungă durată datorită naturalității lor. Aceasta înseamnă că veți fi profitabil pe termen lung. În special, lenjeria de pat este fabricată din bumbac de înaltă calitate și este rezistentă la uzură.

Întreținere ușoară

Produsele din bumbac sunt foarte ușor de întreținut. Nu este nevoie să utilizați un detergent special. Deoarece produsul din bumbac 100% are o rată de uzură scăzută, își menține textura pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă doriți să experimentați confortul de a dormi pe o lenjerie din bumbac 100%, consultați colecția noastră de lenjerii de pat. Va asteptam cu drag!

lenjerie de pat bumbac
0
    0
    Coș cumpărături