TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei
RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile
LIVRARE RAPIDA
in 24h
BANII INAPOI RAPID

TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei

RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile

LIVRARE RAPIDA
in 24h

BANII INAPOI RAPID

Știați că alegerea dvs. de lenjerii de pat colorate este mai mult decât un decor frumos? Culorile pe care le alegeți pentru dormitorul dvs. ar putea fi mai mult decât simple preferințe și pot spune foarte multe despre personalitatea dvs.

Lenjerie de pat neagră

Culoarea neagră este asociată cu rafinament, prestigiu și putere. Și când vine vorba de personalitate, persoanele care aleg lenjeria de pat neagră tind, în general, să fie destul de conservatoare și convenționale.

Dacă alegeți lenjerie de pat neagră, probabil că veți fi și o persoană extrem de independentă și hotarata. 

Sugestia Supremi Casa: https://supremicasa.ro/magazin/lenjerie-de-pat-bumbac-satinat-le-maison-black/

Lenjerie de pat albă

Trecem de la cea mai întunecată la cea mai deschisă varianta. Dacă alegeți lenjeria de pat albă pentru dormitor, este foarte probabil să fiți o persoană foarte îngrijită și ordonată. 

Lenjeria de pat albă este minimalistă și curată, ceea ce o face potrivită perfect pentru mintea ta ordonată. În plus, este ușor să o asortati cu orice altă culoare, dacă doriți vreodată o schimbare.

Sugestia Supremi Casa: 

Lenjerie de pat roz

Există multe nuanțe de lenjerie de pat roz, de la cearșafuri roz deschis până la așternuturi fuchsia, dar toate spun ceva despre tine. Rozul este considerat o nuanță cochetă, iar acest lucru se reflectă adesea în personalitate. Cu cât rozul este mai închis, cu atât personalitatea ta este mai energică, în timp ce rozul mai deschis indică o personalitate mai sentimentală.

Sugestia noastra:

Lenjerie de pat violet

La fel ca rozul, movul are multe nuanțe. Dar, indiferent de ce nuanță alegeți, movul este întotdeauna considerat a fi culoarea supremă a creativității. Fie că alegeți lenjerie de culoare liliac pal sau așternuturi de un mov închis, este probabil să fiți intuitiv, carismatic și imaginativ, adoptând adesea o abordare mai spirituală a vieții.

Sugestia Supremi Casa: 

Lenjerie de pat albastra

Albastrul, în special nuanțele mai deschise, este o culoare foarte populară a dormitorului datorită naturii sale liniștitoare. Așternutul albastru indică o persoană de încredere, sinceră, sensibilă și liniștită, care nu iubește altceva decât să se relaxeze.

Sugestia noastra:

Lenjerie de pat roșie

Dacă aveți așternuturi roșii, probabil că nu veți fi surprinși să aflați că alegerea dvs. indică, în general, o personalitate extrovertită, îndrăzneață și sigură. Roșul este culoarea celor curajoși, ambițioși și competitivi.

Sugestia Supremi Casa: 

Nu ați decis încă culoarea noului set de lenjerii de pat? Există o gramada de nuanțe plus o selecție colorată de imprimeuri care așteaptă să fie explorate în gama de la Supremi Casa.

0
    0
    Coș cumpărături