TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei
RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile
LIVRARE RAPIDA
in 24h
BANII INAPOI RAPID

TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei

RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile

LIVRARE RAPIDA
in 24h

BANII INAPOI RAPID

O zi bună începe întotdeauna cu un somn bun… si cu Lenjerii de pat din bumbac natural!

O modalitate de a vă asigura că somnul este neîntrerupt este să vă faceți patul cât mai bine. Aceasta include să aveți o lenjerie de pat potrivita pentru DUMNEAVOASTRĂ. S-ar putea să nu credeți că lenjeria de pat vă poate afecta calitatea somnului, așa că vă vom explica de ce ar trebui să vă răsfățați cu niște lenjerii de pat confortabile din bumbac pentru a profita de beneficiile acestui material natural.

Deci, de ce să alegi așternuturile din bumbac natural?

  1. Este respirabil
    Bumbacul este un material pur, natural, iar acest lucru înseamnă că, atunci când este țesut într-un set de lenjerie de pat, face ca materialul să fie respirabil. În fiecare seară temperatura corpului tău se schimbă pe măsură ce adormi.

Bumbacul va absorbi căldura din corpul tău pe tot parcursul nopții. Pe lângă faptul că vă răcorește vara, lenjeria de pat din bumbac vă va ține cald pe tot parcursul iernii, absorbind și păstrând căldura corpului.

  1. Moale pe piele
    Nu există o senzație mai bună decât să pătrunzi în cearșafuri proaspete, curate, din bumbac.

Dacă suferiți de pielea sensibilă, atunci veți evita să o iritați cât mai mult pe timp de noapte. Bumbacul este hipoalergenic în mod natural, deci are o asociere limitată cu orice alergie și nu va provoca iritații sau mâncărime, îmbunătățind calitatea somnului.3.

3. Intreținere redusă
Majoritatea lenjeriilor de bumbac trebuie să intre direct în masina de spalat și să fie spălate de obicei la 30 de grade. Scoateți-l când este încă ușor umed, acest lucru vă va ajuta la reducerea timpului de călcat.

Alege o lenjerie de pat 100% din bumbac, pur și simplu pentru că este cea mai bună … și chiar meritați tot ce e mai bun!

Vă oferim o gamă de 2 finisaje pe lenjeria de pat din bumbac. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege, sunați-ne.

Bumbac Satinat

Satinul de bumbac are un finisaj neted aproape matasos. Se simte foarte placut si delicat pe pielea ta.

Bumbac Ranforce

Dacă preferați textura racoroasa a bumbacului, atunci cel ranforce este cel pentru dvs.

0
    0
    Coș cumpărături