TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei
RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile
LIVRARE RAPIDA
in 24h
BANII INAPOI RAPID

TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei

RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile

LIVRARE RAPIDA
in 24h

BANII INAPOI RAPID

Cine nu iubește somnul? A te cufunda în pat la sfârșitul unei zile lungi in lenjerii de pat de calitate este unul dintre cele mai bune sentimente din lume, dar s-ar putea să nu profiți la maximum de aceste prețioase ore de odihnă.

Pentru a dormi cel mai bine, trebuie mai întâi să creezi un mediu odihnitor perfect. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Începeți cu salteaua

Dacă salteaua ta nu este la înălțime, nu vei dormi niciodată bine, indiferent de ceea ce faci. Dacă te trezești cu dureri, salteaua este probabil prea moale. O saltea ar trebui să cedeze formei corpului și să îți susțină articulațiile, menținându-te confortabil și fără dureri.

Găsiți pilota potrivită

Pentru a dormi bine noaptea, trebuie să găsești plapuma perfectă pentru tine, casa ta și perioada anului. Dacă plapuma ta este prea călduroasă sau prea ușoară, nu te vei bucura de un somn odihnitor.
Poți încerca pilota din bumbac organic Supremi Casa

Investiți în lenjerie de pat de lux

Nu subestima niciodată puterea lenjeriei de pat de bună calitate pentru a te ajuta să dormi bine. Lenjeria de pat este primul punct de contact cu pielea și trebuie să fie respirabilă și blândă pentru a te face să te simți confortabil și pentru a te ajuta să dormi profund. Bucură-te de lenjeriile de pat de lux din bumbac satinat, care se remarcă prin faptul că este respirabil și ultra soft. De asemenea, acestea îți oferă temperatura optimă pe parcursul întregii nopți, indiferent de anotimp.
Lenjeria de pat Linda este o alegere minunată!

Bucură-te de o selecție de lenjerii de pat Premium, care te vor ajuta să te bucuri de un somn de calitate.

Creează întuneric total

Un dormitor întunecat și liniștit este propice unui somn odihnitor. Acest lucru se datorează faptului că hormonul somnului, melatonina, este extrem de sensibil la lumină și nu va fi produs corespunzător dacă dormitorul tău nu este suficient de întunecat. Și, oricât de greu ar putea fi, rămâneți departe de telefon după ce vă aflați în pat; acea lumină alb-albastră a ecranului vă va păcăli creierul într-o stare de veghe și vă va întârzia somnul atât de necesar.

Vise plăcute!

0
    0
    Coș cumpărături