TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei
RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile
LIVRARE RAPIDA
in 24h
BANII INAPOI RAPID

TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei

RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile

LIVRARE RAPIDA
in 24h

BANII INAPOI RAPID

Folosirea unei Lenjerii de pat de calitate este atât de importanta!

Cearșaful

Folosirea unei Lenjerii de pat de calitate este atât de importanta și trebuie sa fie dintr-un material confortabil. Ele trebuie să fie moi, netede și respirabile. Bumbacul este materialul nostru preferat pentru o noapte bună de odihnă. 

Verificați conținutul de fibre. Cearșafurile de bumbac 100% sunt cea mai populară opțiune, deoarece se simt natural și moale. Bumbacul premium, precum pima sau egipteanul, este considerat așternut de lux, deoarece este mai moale și mai durabil, dar poate fi mai scump. În plus, au existat cazuri în care mărcile etichetează greșit cearșafurile obișnuite de bumbac ca egiptene. Amestecurile de poliester sau bumbac / poliester sunt mai puternice, mai puțin costisitoare și mai durabile și rezistente la riduri, dar nu se simt la fel de naturale.

Pilota

O pilota poate fi un plus foarte versatil pentru amenajarea patului. Ea va oferi patului tău un aspect finit, fără a fi expuse cearșafurile. Acesta este modul în care profesioniștii își fac paturile să pară mai confortabile.

Husa de pilota

Husa de pilota vă permite să deveniți creativi cu stilul dvs. de dormitor. Acesta este cel mai distractiv de ales și cu siguranță o preferință personală. 

Pernele

Pernele sunt partea cea mai importantă pentru a vă face patul să arate confortabil și a-l decora la fel ca profesioniștii. Mai jos sunt numărul și tipurile de perne pe care le puteți folosi:

Pernele de dormit – Pentru un pat king-size veți avea nevoie de 3 perne, iar pentru un pat queen-size de 2 perne.  

Pernă standard – Veți avea nevoie de 2 perne de dimensiuni standard. Acestea pot fi decorative sau neutre.

Aruncă o pernă! – De obicei folosim perne de 40×40 cm sau mai mare la mijloc.

Vezi mai jos cateva seturi complete Supremi Casa, cu tot ce ai nevoie pentru a oferi dormitorului tău un aspect deosebit!

0
    0
    Coș cumpărături