TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei
RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile
LIVRARE RAPIDA
in 24h
BANII INAPOI RAPID

TRANSPORT GRATUIT
peste 149 lei

RETUR GRATUIT SI SIMPLU
in 14 zile

LIVRARE RAPIDA
in 24h

BANII INAPOI RAPID

Bumbacul satinat: materialul nostru preferat pentru pat! Acest bumbac minunat moale este ideal pentru somnul tău pentru ca este neted și respirabil în același timp. Iti menține corpul rece vara și te încălzește iarna. Pe scurt, o lenjerie de pat din bumbac satinat este ideala! Dar ce este de fapt bumbacul satinat?

Bumbacul satinat este adesea confundat cu satinul din poliester, sau cu alte amestecuri de bumbac care includ poliester, de aceea pretul foarte scazut in oferta altor magazine. Satinul, însă, nu spune nimic despre material, în schimb este despre țesătură. Satinul de bumbac este fabricat din bumbac 100% natural și, prin urmare, are toate calitățile minunate ale bumbacului: este respirabil și absorbe umiditatea. Un set de lenjerie de pat din bumbac satinat se simte mult mai moale și mai fin decât o lenjerie de pat din bumbac „normal” – datorită „țesăturii din satin” speciale. Mai mult, culorile de pe bumbacul satinat vor rămâne frumoase mult mai mult timp.

Ce este o țesătură din satin?

Aceasta este o poveste mai tehnică :). Într-o țesătură din satin, bumbacul este țesut mai strâns decât intr-una cu bumbac percal sau bumbac ranforsat. Deci, sunt folosite mai multe fire. Cu cât numărul de fire este mai mare, cu atât este mai bună calitatea și cu atât materialul va fi mai fin. În țesătura din satin, firele superioare sunt libere, ceea ce conferă țesăturii strălucirea superbă. Satinul de bumbac nu numai că arată luxos, dar se si simte!

Experimentați beneficiile bumbacului satinat cu lenjeriile de pat Supremi Casa!

Alege o lenjerie de pat din bumbac satinat de la Supremi Casa!

Bumbacul satinat este țesătura noastră preferată pentru pat: este respirabil, absorbant, moale, neted și are o strălucire încântătoare. Ce ti-ai putea dori mai mult!

 Experimentează această țesătură de lux pentru tine și comandă lenjeria ta de pat din bumbac satinat pe Supremi Casa.

Bumbacul satinat este – fără îndoială – țesătura noastră preferată pentru pat!

0
    0
    Coș cumpărături